Posted in Fără categorie, My Pets

The last days of summer

 

Author:

Blogger @ paul1988t.wordpress.com

19 thoughts on “The last days of summer

 1. Buna seara! Indraznesc sa va pun o intrebare: stiti pe cineva dispus sa ia patru pisicute de aproximativ 2 luni si jumatate care stau in frig? Vecinii mei buni, presedinta blocului si cei din comitet, au astupat orice intrare in subsolul blocului ca sa nu mai intre pisicile si acum puisorii stau in frigul cumplit. Nu vor rezista iernii, asta e clar.
  In vara au otravit toti puisorii pe care i-am hranit ca sa-i fac mari pana vine frigul. Aveau sase luni. Acum le-au taiat sansa la supravietuire. Nu-i pot vedea asa. Iertati-ma, dar sunt disperata. Toata vara am cautat stapani pentru puii altora abandonati la bloc in sacose si cutii, iar pe cei fatati de pisicile blocului i-am ingrijit primind cu dragoste blestemele, amenintarile si injuraturile vecinilor si conducerii blocului. Acum nu mai am solutii pentru acesti puisori fatati la sfarsitul lunii august. Au fost sase, au ramas patru..
  Am inceput de cateva ori sa scriu un articol despre povestea asta dar am sters de fiecare data. Nu mi-am gasit cuvintele potrivite fiindca ma doare prea rau suferinta acestor fapturi gingase care nici nu au cerut sa vina pe lume si nici nu au vreo vina de vreun fel ca omenirea a ajuns in halul asta.
  Cativa ani s-a incercat prinderea femelelor de la bloc pentru castrare dar nu s-a reusit. Toti sunt salbatici: femelele, masculii si puii devin la fel cand cresc. Si asta pentru ca vecinii dau cu picioarele in ele, le alearga, dau cu pietre dupa ele etc. Ce sa zic, un bloc de oameni civilizati si sufletisti in frunte cu conducerea. Dau cu picioarele mai ales in pui. Pe unul l-a aruncat in aer cu sutul de cateva ori. E un batran cu parul alb in cap…
  Va rog, daca puteti, ajutati. Am apelat la dvs. caci sunteti iubitor de animale si ma gandesc ca poate cunoasteti si alti Oameni. Impreuna putem ajuta.
  Va multumesc ca ati citit si pentru ca imi veti raspunde, chiar daca raspunsul va fi negativ. Multumesc mult!
  Poze nu am ca nu am cum sa le fac, caci cum ma apropii, fug impreuna cu mama lor. Ma gandesc ca daca cineva vrea sa ajute si are posibilitatea sa-i ia, nu are nevoie de poze caci atunci cand vrei sa salvezi o viata, nu conteaza aspectul, culoarea blanii etc. Dumnezeu sa binecuvinteze acel Om (acei Oameni).

  1. Bună! Vai ce poveste tristă… poate reușim să le găsim un cămin și lor… În ce oraș se află pisicuțele?

   1. Va multumesc pentru inima buna! Am mai vazut unul tot in jur de doua luni, maxim doua luni si jumatate care e singur-singurel la blocul vecin. Nu am vazut pisica mama, nu am vazut alti fratiori, doar pe el. E groaznic. Macar astia patru sunt cu mama lor in gradina blocului. In frig, e adevarat, dar nu sunt singuri. O avea si el macar mama, nu stiu…
    Multumesc mult pentru ajutor. Imi este de mare folos. Si imi exprim bucuria pentru ca v-ati abonat si la blogul initial. Asta inseamna ca lucrurile astea rezoneaza cu inima dvs.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  1. Mulțumesc! am postat într-un grup de adopții pe facebook şi o să mai caut si altele sa postez si acolo.. sper că se va găsi cineva dornic să faca un bine si sa le adopte

Write a comment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.